Egeskovvej 17, Hald Ege · 8800 Viborg

Egeskovvej 17, Hald Ege · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Der er rift om dem... de skønne boliger i Hald Ege.

Der er rift om dem. De skønne boliger i Hald Ege. Og drages du også af det grønne og det autentiske i dette område, skal du straks gøre dig endnu mere nysgerrig på netop denne bolig.

Her er nemlig tale om en helt særlig bolig med masser af historie. Boligen skulle efter sigende været anvendt både til skomager og købmand. I hvert fald er der fundet gamle såler i haven og alt emmer af stemning og minder om de idylliske gamle dage. Udsigten til vandtårnet krydrer blot denne skønne fornemmelse.

Apropos fornemmelse så får du straks en positiv en af slagsen, når du kører ind til denne smukke villa med det flotteste frontparti, der vidner om storhed og godt håndværk. Selvom boligen er placeret på den gennemgående Egeskovvej, er den så tilpas tilbagetrukket fra vejen at man slet ikke ænser den trafik, der måtte komme. I stedet tænker man kun på idyl, når man parkerer bilen på den store plads foran huset eller i carporten til venstre for huset.

Boligen er fyldt med charme. Næsten alle rum er nænsomt moderniserede, lyse og smukke. Du kommer ind via entreen midt i husets facade, som desuden er kendetegnet af tre virkelig flotte karnapper. Derfra har du adgang til førstesalen med to store værelser udover det dejlige soveværelse med walk-in closet. De smukke vinduer med sprosser giver det smukkeste lysindfald krydret med udsigt til vandtårnet og en masse grønt. Hvis du bliver i stueetagen i boligen, finder du opholdsstue, spisestue og køkken med disponibelt rum til venstre i boligen og på den højre side er kontor, bryggers og midt i etagen, er der badeværelse. I husets centrale rum er køkkenet nyt og lækkert og ved brændeovnen, som samler både køkken, spise- og opholdsstue, kan der nydes mange dejlige stunder. Ved den dejlige spiseplads er der direkte adgang til terrasse og haven via dobbelt havedør. Alle husets indvendige døre – blandt andet til ikke mindre end fem værelser – er fyldningsdøre, hvilket igen bevidner om sansen for at restaurere med respekt for boligens historie.

I særskilt afdeling er der mulighed for klinik, au pair bolig eller andet; dette åbner samtidig op for en hyggelig gårdhave og en skøn have med masser af solpladser og autentisk hygge.

Lad Wulff og Partnere vise dig denne dejlige bolig, hvor utallige muligheder byder sig til og hvor vi lover det bliver en god oplevelse.

Sagsnummer
B2924MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
3.295.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.989
Boligareal
209
Kælder
10
Grund
1.181
Carport
23
Værelser/Heraf stuer
6/1
Byggeår/ombygget
1932/2002
Energimærke
D
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk