Hellerupvej 18 · 8800 Viborg

Hellerupvej 18 · 8800 Viborg

✕ Luk
Luftfoto
✕ Luk
Stueplan

Jagten på din fredfyldte oase i skoven stopper her!

Denne ejendom skal virkelig opleves live. Især hvis dine boligdrømme rimer på idyl, skov, sø, agerjord, dyreliv og masser af plads både ude og inde. Står der tilmed mulighed for hestehold på egen matrikel på ønskelisten? Og vil du gerne kombinere drømmen om din egen fredfyldte oase midt i naturen med bekvem afstand til by(kun 7 km.), skole og hverdagens faciliteter?

Så finder du denne landejendom idyllisk placeret i en skøn forening af åbne vidder og skovarealer i landskabet, der strækker sig få kilometer syd for Viborg, langs landsbyerne Hald Ege og Finderup. Mellem byens faciliteter i Viborg og den bugtede natur og historiske scene ved Hald Sø og Dollerup.

Allerede når du nærmer dig landejendommen på Hellerupvej ad den grusbelagte vej, har du god mulighed for at omstille dig til den fredfyldte stemning, der hviler over ejendommen, der ligger omkranset af skov og med søen i baggrunden. Ejendommen har et fleksibelt jord tilliggende, der betyder at du selv kan skræddersy jordarealet efter økonomi, ønsker og drømme.

Ejendommens udbygninger og den store grund er perfekte til f.eks. hestehold. Der kan nemt etableres hestebokse og hestefold eller lignende på den naturskønne plet.

Ejendommen har været i familiens eje siden 1945, er løbende moderniseret ude og inde og er nu parat til at danne ramme om en ny families historie. Og der er masser af plads at skabe nye fortællinger på, for du får 208 kvm bolig i stuehuset fordelt på to plan.

Ejendommen har også 240 kvm udbygning som er opført i 1988, der indeholder 23 kvm kontor/soverum, badeværelse og opholdsrum med thekøkken. Udbygningen kan anvendes til mange forskellige formål, f.eks. til at indrette hestestald med bokse. Der er også rig mulighed for at udnytte denne del til erhverv. Herudover er der 40 kvm dobbelt garage.

Stuehuset er opført i røde sten og emmer af landlig stemning, med sprossede vinduer, rustikke lofter, hyggekroge, brændeovn og store, buede vinduespartier, der sørger for masser af lys og føling med den omkransende natur.

Entréen fordeler til to afdelinger i huset. Den private afdeling rummer forældresoveværelse med separat badeværelse, værelse og bryggers. Det andet afsnit rummer lækkert køkken, alrum, stue, endnu et badeværelse og kontor/fællesrum med trappe til førstesalen. Her finder du to store, hyggelige værelser med store skråvinduer, der lukker masser af lys ind, samt toilet.

Huset omkranses af parklignende have med egen sø, store græsarealer, træer og terrasser, den ene overdækket.

Lad Wulff & Partnere tage dig med en tur til dette helle på Hellerupvej, hvor du kan nyde livet i din egen landlige oase.

Sagsnummer
B2978MB
Ejendomstype
Fritidslandbrug
Kontantpris
3.495.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.397
Boligareal
208
Grund
24.000
Garage
40
Værelser/Heraf stuer
6/1
Byggeår/ombygget
1912/1998
Energimærke
C
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk