Sivhøjen 4 · 8800 Viborg

Sivhøjen 4 · 8800 Viborg

✕ Luk
Spisestue
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Højt beliggende herlighed på Højene

Nær Nørresø finder du denne tidsløse og veldisponerede arkitekttegnede villa, i et af Viborgs mest populære og familievenlige kvarterer. Villaens høje beliggenhed giver en skøn udsigt over det meste af Viborg by, og med den korte afstand til indkøbsmuligheder, trafiksikre stier til Overlund skole og Viborg gymnasium og HF, og de mange grønne områder ligger ejendommen velplaceret i forhold til alt hvad der ønskes kan.

Villaen, der udmærker sig ved sin interessante arkitektur og absolut tidssvarende indretning, er opført i kvalitetsmaterialer, understøttet af en udstrakt vedligeholdelsesgrad og med løbende modernisering, så den i dag fremtræder indflytningsklar, her kan blandt andet nævnes kobberinddækket murkrone.

Når du ankommer til villaen, kan du parkere bekvemt i den dobbelte carport.

I den østvendte side af huset findes køkkenalrummet der er holdt i lyse materialer og med kogeø. Der er direkte adgang til en dejlig terrasse omkranset af grønt, der er ideel til brunch i sommerhalvåret. Køkkenalrummet har som nutiden dikterer loftet i kip, og lever fuldt op til den moderne families ønsker. I denne side findes også to badeværelser, et depot og et kontor.

Ved det lyse indgangsparti præsenteres du for to mulige adgange: til det praktiske bryggers, eller via hoveddøren til den lyse entré. Entréen er en del af den gennemgående centergang, der med sit stræk i husets længde, slår villaens overordnede formgivning an.

På husets søside, finder du indendørs fire rummelige værelser, der ligesom resten af huset har et skønt lysindfald og loft til kip. I den dejlige, rummelige stue er der funktionel brændeovn, til ekstra hygge på kolde aftener. Går du udendørs, ser du at villaens landskabeligt højtliggende og yderst attraktive beliggenhed kommer til sin fulde ret. Fra den brede terrasse i huslængde, kan du vælge at gå ned i den privat lukkede, frodige have opdelt i flere afsnit blandt andet et med æbletræer eller du kan nyde udsigten til Katedralskolen, der står som indgangsport til Viborg historiske bymidte.

Med de skønne Viborgsøer, Borgvold, Klostermarken og Granadaskoven i nærområdet, kan I som familie få mange skønne naturoplevelser.

Søger du en arkitekt-villa med plads til den store familie, så lad Wulff & Partnere vise dig denne æstetisk gennemførte bolig.

Sagsnummer
B3004MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
3.495.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.607
Boligareal
206
Grund
1.111
Carport
50
Værelser/Heraf stuer
6/1
Byggeår/ombygget
1978/1982
Energimærke
D
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk