Nonbo Enge 18, Hald Ege · 8800 Viborg

Nyhed

Nonbo Enge 18, Hald Ege · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Bo skønt i Hald Ege - familiernes foretrukne forstad

Det berømte Nonbo-kvarter i Hald Ege er kendt som børnefamiliernes mekka. I mange år har familier søgt ro, fred og den skønne natur i Hald Ege, og med denne bolig er de sidste kvadratmeter af Nonbo kvarteret blevet bebygget. Huset er nemlig placeret på den næstsidste grund for enden af Nonbo Enge. Til højre for huset er der åben mark og i det hele taget er husene på denne nye vej sirligt placeret, så det er en lise for øjet, men også et trygt og børnevenligt miljø.

Apropos disse kære børn, så er selve boligen en fuldmuret familie-perle med en klassisk og veludnyttet planløsning for den aktive børnefamilie. Man mærker med det samme, at her emmer af overskud og ordentlighed. Du parkerer bilen i carporten – som også indeholder et fuldt isoleret udhus, som kan anvendes til kontor eller aktivitetsrum – men øjnene sigter også straks på den nemme, åbne have med en skøn terrasse med sol fra før middag og til langt ud på dagen. Her kan man hurtigt visualisere en masse hyggelige sammenkomster.

Fra carporten kan du gå gennem det praktiske hvide bryggers eller dine gæster kan gå ind via entreen. Her er en dejlig fordelingsgang til husets tre børneværelser og det ene af badeværelserne, som er smagfuldt indrettet med lækker bruser og flotte klinker. Der er tilmed et fint kontor samt et dejligt soveværelse med garderoberum og eget badeværelse.

Husets kerne er det skønne køkken-alrum, der – lige som de øvrige rum – fremstår lyst og behageligt med de fuldmurede vægge og de lyddæmpende lofter. Udover de flotte klinker er her også loft til kip og fra køkken-alrummet finder du den hyggelige stue med en god, kvadratisk størrelse. Stuen rummer også dejlige store vinduer samt terrassedør til haven. Kunst på væggene bryder de smukke hvide flader og huset er helt klart til at blive indrettet af den næste børnefamilie.

Fra spisepladsen i køkkenalrummet er der et skønt kig til naturen. Og i det gode vejr, kan man åbne terrassedøren og føle udvidelse af den i forvejen meget rummelige bolig. I det hele taget er her tænkt i de rette løsninger med både Genvex og solceller, så huset er attraktivt for både miljø og din økonomi.

Vi glæder os til at fremvise boligen i det naturskønne Hald Ege, så kontakt Wulff & Partnere så du ikke går glip af denne familie-perle.

Sagsnummer
B2977PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
3.095.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.451
Boligareal
178
Grund
800
Carport
41
Værelser/Heraf stuer
6/1
Byggeår
2017
Energimærke
A2020
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk