Vildsvinhøjen 1 · 8800 Viborg

Vildsvinhøjen 1 · 8800 Viborg

✕ Luk
✕ Luk
Stueplan

Godt begyndt er halv fuldendt - her er Jeres første bolig på højene!

Helt ikonisk 70’er villa i det indbydende Overlund. På Vildsvinhøjen får du en klassisk vinkelvilla i et kvarter, som mange børn drømmer om at vokse op i. Det gode, trygge og forudsigelige med alt det gode indenfor rækkevidde i en synergi af skov, sø og skole. Der er stisystemer, der fører direkte til indkøb og til skole – både Houlkær og Overlund. De små lukkede ”høje” – sidevejene langs med Amtmandshøjen – har alle dage været eftertragtede.

Fire skønne værelser, bad med sauna og ikke mindst den store, dejlige vinkelstue hører den gode 70’er tid til, men den positive retro-stemning, der er opstået omkring denne type af bolig er helt med rette. Der er retro-fliser i køkken og bad og for den rette køber, er disse 70’er skatte sjove og fortjener den rette behandling.

Det er nemlig altid trygt og nostalgisk, når vi ser disse 70’er villaer. Rummelig indretning, der sammen med en rigtig dejlig have, kan skabe de perfekte rammer for børnefamilien. der ønsker at sætte sit eget præg på tingene. Den lyse entre, som byder velkommen er også med til at fastslå, at her har vi at gøre med en bolig, hvor første indtryk giver ”rød tråd” til resten af huset. Der er ligeledes tænkt over lysindfaldet i øvrige rum – i stuen, men en dejlig skydedør ud til terrassen og syd- og vestvendte vinduer fra værelserne. Bemærk også sjove isatte vinduesglas ved entre og andre rum, giver en følelse af at man nærmest kan gå på opdagelse i denne bolig.

Man kan sagtens fornemme hvor glad et familieliv, man kan få skabt her – rammerne er i gode og til fair pris – nu skal disse blot udnyttes på rette vis. Kvarteret er du helt sikker på – det går aldrig af mode.

Er du nysgerrig for at se mere, så kontakt straks Wulff & Partnere – vi garanterer for en god og hyggelig oplevelse i et af Viborgs gode kvarterer.

Sagsnummer
B2945PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
1.895.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.055
Boligareal
178
Grund
886
Carport
51
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
1973/
Energimærke
F
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk