Liseborg Høje 32 · 8800 Viborg

Nyhed

Liseborg Høje 32 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Højt hævet herlighed

En ting er det skønne Liseborg område, som i den grad byder på lækre huse og smuk arkitektur, men her rammer vi samtidig toppen af kvalitet. Det er ikke mindre end en storslået villa, der rammer dig, når du kører ind på matriklen til Liseborg Høje 32. Store vinduespartier med sorte rammer, smukke grå mursten og hele pakken er perfekt matchet i forhold til de ønsker, som nybyggere har i dag. Forskellen er blot, at her er det hele klar til indflytning.

Du kan entrere via den rummelige garage eller tage indgangen via den skønne hall, som i den grad byder dig velkommen til luksus. Alle materialer i denne bolig er ud over det sædvanlige. Det er gennemført i alle rum med det lidt sort/hvide tema for valg af interiør – og med mulighed for at krydre det med dit eget interiør og farvevalg til at gøre boligen komplet. Fra første sekund du ser denne bolig, kan du mærke et særdeles udpræget fokus på kvalitet og gennemført stil samt særlig arkitektur – der er naturligvis også tænkt i den perfekte løsning i forhold til energiforsyning – her er nemlig solceller, jordvarme og lavenergi.

Indretningen er i to plan. I stueetagen finder du køkken alrum, bryggers, bad samt to værelser. Køkkenet er super flot samtidig med at det er enormt funktionelt – du mærker straks, at denne bolig er udført med ønsket om det perfekte inventar og det fremragende materialevalg. Man kan samles om det skønne bord – omgive sig med kunst og i det hele taget, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor fremragende en middag, der kan skabes og spises her.

Når du går opad den smukke trappe, finder du den skønne stue med udsigt over tage, skov og by. Desuden er her to værelser og det ene med bad samt walk-in closet. Når vejret tillader det, kan du slænge dig på den skønneste terrasse med adskillige kvadratmeter, som gør denne bolig – om muligt – endnu mere attraktiv.

Kvarteret i Liseborg er perfekt for børnefamilien, da her både er alverdens indkøbsmuligheder, men også børnehave, sportsanlæg og masser af stier og grønt lige ved hånden.

Hos Wulff & Partnere vil vi glæde os til at fremvise denne helt særlige bolig i et af Viborgs dejligste kvarterer.

Sagsnummer
B2969MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
4.195.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.885
Boligareal
219
Grund
787
Garage
51
Værelser/Heraf stuer
6/1
Byggeår/ombygget
2015/
Energimærke
A2010
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk