Videbechs Alle 123, Hald Ege · 8800 Viborg

Videbechs Alle 123, Hald Ege · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Vidunderlige Videbechs Alle

Der findes næppe nogen skønnere allé end denne. Du føler dig straks afslappet når du kommer til Hald Ege, og endnu mere når du kommer til Videbechs Allé. Og selvom vi lover afslappethed i Hald Ege, skal du være rap og hurtigt ude, hvis du vil have fingrene i denne bolig.

Denne villa er nemlig et af eftertragtede træhuse, der har fået lov til at skyde op i pagt med naturen. Beliggenheden er herlig – i ro, fred og idyl, men der er også tale om en investering i en bolig, der aldrig går af mode – og et område der altid har været – og vil være populært for Viborgenserne. Omgivelserne er mildest talt fantastiske.

Naturens materialer i sort/hvide farver udenpå træhuset giver den eksklusive følelse af rene linjer og hygge på én og samme tid. Indenfor fortsætter de tidssvarende materialer, og blandt andet murede indervægge giver et indtryk af kvalitet, og fra entreen fanger du bryggers, bad og et enkelt værelse. Længere fremme på venstre hånd finder du to yderligere værelser, det ene med hems, og et dejligt soveværelse – med eget bad og walk-in closet. Centralt for huset er det herlige køkkenalrum. Her kan nydes mange skønne måltider medens snakken går – måske om dagens skønne vejr– for med det særlige lysindfald, føler du dig i ét med naturen udenfor. Du kan sætte dig ved kogeøen med den smukke sorte granitplade eller bare nyde det flotte, hvide køkken, der er stilsikkert og hyggeligt på samme tid. Måske åbner du den brede dør ud til træterrassen som løber langs med huset.

Følelsen af højt til loftet er helt bogstavelig, da trælofterne til kip giver en lethed og stærk stil i boligen. Du kan åbne de franske døre indtil stuen, som også har et smukt lyst trægulv og som er helt klar til at modtage nye beboere, som vil sætte pris på husets dejlige indretning, stilsikre materialevalg og man kan virkelig mærke at her er charme og god karma. Haven er herlig og overskuelig – med masser af plads til leg og hvem ved måske skal der anlægges en køkkenhave for at få endnu mere natur ind i hverdagen.

Der er tale om en skøn og rummelig villa, hvor der sågar er endnu mere plads end fra begyndelsen, da garagen er omdannet til to værelser og en gang – disse tæller dog kun som disponible rum.

Lad Wulff og Partnere vise dig denne skønne bolig i det eftertragtede kvarter, hvor vi lover det bliver en god oplevelse.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
174
Grund
879
Garage
34
Carport
27
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
2007/
Energimærke
B