Palleshøje 60 · 8800 Viborg

Nyhed

Palleshøje 60 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Prangende perle på Palleshøje...

Du er på ingen måde Palle alene i verden – tværtimod bliver du høj af lykke, når du ankommer til denne eksklusive bolig i det nyere kvarter Palleshøje. Med placering på en herlig hjørnegrund med frit udsyn til stien, som fører dig alle vegne, kan det ikke undgås at du føler dig ekstremt godt tilpas, når du kører ind til nummer 60.

Huset er i nyeste stil med den smukke mørkegrå sten og flotte sorte vinduer. Taget er fladt, og dette giver en samlet oplevelse af netop kant og smagfuldhed. Den kvadratiske og dejlige have, der omgiver den smukt placerede villa, indbyder til leg og mange skønne grillaftener på den sydvendte terrasse.

Når du kører indad den brede indkørsel til garagen, får du fornemmelsen af gennemført stil. Og du skuffes på ingen måde, når du entrerer den lyse indgang med retning mod køkken alrum og stue med højt til loftet. Her er et fantastisk vue ud mod det grønne og et lækkert, unikt køkken med særlige detaljer omkring emfang og kogeø. Derfra kan du trække dig ind i den dejlige stue – igen med skønne og spændende placerede vinduespartier og følelsen af at arkitekten har gennemtænkt sin løsning og dernæst omringet løsningen af natur.

Ikke mindre end fem skønne værelser tilbyder denne bolig. Alle med hvert sit kendetegn og små detaljer – lige fra den lækre garderobe i soveværelset og vinduer med spændende placeringer til lysindfald og varierende antal vinduer i de forskellige værelser. Som ekstra belønning skal du straks bevæge dig ind på det store badeværelse – her er nemlig nedsunket badekar og intet mindre end en lille atriumgård, som sætter prikken over i’et i den samlede boligoplevelse.

Rummeligheden og den praktiske indretning appeller til familien, der ønsker fleksibilitet og muligheder i boligindretningen, men samtidig sætter stor pris den skønne arkitektur og de mange detaljer, denne villa indeholder.

Lad Wulff og Partnere vise dig denne dejlige bolig, hvor alt er gennemtænkt og hvor din familie med garanti vil kunne leve det perfekte liv med alt inden for rækkevidde.

Sagsnummer
B2936PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
3.495.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.135
Boligareal
200
Grund
944
Carport
29
Værelser/Heraf stuer
7/2
Byggeår/ombygget
2009/2012
Energimærke
A2010
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk