Sønæshave 42 · 8800 Viborg

Sønæshave 42 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Her får du sø, næs og have på en gang.

”Glæd dig” er Viborgs slogan, hvilket kommer helt til sin ret i dette tilfælde. Her er nemlig beviset på, at grundig planlægning betaler sig. Nærmest som konstruktionen af Edens have, har den lokale bygherre nemlig planlagt opbygningen af denne perlerække af boliger i rigtig mange år. Stille og roligt er området vokset til at kunne rumme ikke mindre end 42 skønne og nu indflytningsklare rækkehuse i to plan.

Her er det lykkes at få Sønæshave til at smelte sammen med det nyligt anlagte rekreative område sØnæs og den skønne udsigt til Søndersø. Sønæshave befinder sig således inden for en trekant med centrum, sø og have – samtidig med Sydbyens mange andre muligheder for skole, indkøb og sport. Derfor appellerer Sønæshave til alle moderne familietyper, men også som egoistboligen, hvor alt skal være inden for hurtig rækkevidde.

Indkørslen til rækkehusene er fra Gl. Århusvej, hvor kommunen netop har afsluttet fartnedsænkning på strækningen foran boligerne med beplantede helleanlæg, hvilket i sig selv har skabt en lille ny bydel.

I alle boligerne er der tænkt fremtidssikring med 3-lags glas vinduer, der er ekstra lydisoleret og Genvex-ventilationsanlæg i alle boliger, som med den friske luft både er godt for dit velbefindende og økonomien.

I bagerste perlerække finder du denne eksklusive bolig. Fra den praktiske entre i den rummelige underetage træder du ind i det elegante Tvis køkken med hvide elementer, der spiller fint sammen med de lyse egeparket gulv, der ligeledes er i resten af huset. Køkken og stue er i ét, så du kan være nærværende med familien, mens du kokkererer i køkkenet. Følelsen af rummelighed og helt nyt design går så godt i spænd og fra stuen har du adgang til en dejlig og rummelig terrasse via en stor og flot terrassedør. Du kan også skimte de dejlige boliger fra Sønderalle, som alle er smukke og klassiske, velholdte villaer – på den måde skaber de også liv i din stue.

Går du opad halvsvingstrappen med egeparket, kommer du op på den skønne 1. sal med ikke mindre end fire dejlige værelser og det ene af boligens to badeværelser. Man kan straks fornemme hvor meget liv og summen der er plads til her på førstesalen.

Der findes tre varianter, som adskiller sig fra hinanden i størrelse og indretning, så leder du efter en bynærbeliggende bolig tæt på gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skole, så lad Wulff og Partnere vise dig denne perle.

Sagsnummer
B2956PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam., Rækkehus
Kontantpris
2.895.000
Ejerudgift pr. mdr.
4.087
Leje
12.500
Depositum
37.500
Boligareal
138
Grund
13.458
Carport
20
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
2019/
Energimærke
A2010
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk