Sønæshave 10 · 8800 Viborg

Sønæshave 10 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Her får du sø, næs og have på en gang...

”Glæd dig” er Viborgs slogan, hvilket kommer helt til sin ret i dette tilfælde. Her er nemlig beviset på, at grundig planlægning betaler sig. Nærmest som konstruktionen af Edens have, har den lokale bygherre nemlig planlagt opbygningen af denne perlerække af boliger i rigtig mange år. Stille og roligt er området vokset til at kunne rumme ikke mindre end 42 skønne og nu indflytningsklare rækkehuse i to plan.

Her er det lykkes at få Sønæshave til at smelte sammen med det nyligt anlagte rekreative område sØnæs og den skønne udsigt til Søndersø. Sønæshave befinder sig således inden for en trekant med centrum, sø og have – samtidig med Sydbyens mange andre muligheder for skole, indkøb og sport. Derfor appellerer Sønæshave til alle moderne familietyper, men også som egoistboligen, hvor alt skal være inden for hurtig rækkevidde.

Indkørslen til rækkehusene er fra Gl. Århusvej, hvor kommunen netop har afsluttet fartnedsænkning på strækningen foran boligerne med beplantede helleanlæg, hvilket i sig selv har skabt en lille ny bydel.

I alle boligerne er der tænkt fremtidssikring med 3-lags glas vinduer, der er ekstra lydisoleret og Genvex-ventilationsanlæg i alle boliger, som med den friske luft både er godt for dit velbefindende og økonomien.

I dette eksklusive rækkehus har du ikke blot tre lækre værelser ovenpå, men også to skønne tagterrasser. Herfra kan du lade solens stråler varme dig både morgen, middag og aften. Udsigten er formidabel, hvor du kan nyde synet af Søndersø, der er både smuk med blikstille vand og i regn og rusk. Du har også mulighed for at følge med i, hvad der sker på sØnæs – en af Viborgs nyeste og mest innovative attraktioner. Samtidig har du udsigt til skoven på den anden side af Søndersø. Alt i alt et rækkehus, hvor du kan følge med i naturens gang på første parket.

I stueplan kan din indre livsnyder udfolde sig både i det elegante Tvis køkken med hvide elementer eller i den lyse stue med en god bog eller sofahygge med børnene.

I rækkehuset er der to badeværelser, hvilket er et must have i børnefamilier – begge med klassiske hvide elementer fra Tvis.

Der findes tre varianter, som adskiller sig fra hinanden i størrelse og indretning, så leder du efter en bynærbeliggende bolig tæt på gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skole, så lad Wulff og Partnere vise dig denne perle.

Sagsnummer
B2954PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam., Rækkehus
Kontantpris
2.845.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.948
Leje
10.800
Depositum
32.400
Boligareal
128
Grund
200
Carport
20
Værelser/Heraf stuer
4/1
Byggeår/ombygget
2019/
Energimærke
A2010
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk