Fægteborgbakken 42 · 8831 Løgstrup

Nyhed

Fægteborgbakken 42 · 8831 Løgstrup

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Værd at kæmpe for - hvem kommer først?

Vi opfordrer ikke til ægte fægte-duel, men alligevel skal du komme hurtigt ud af busken, hvis du vil sikre dig denne bolig. For indimellem støder vi på boliger som bare efterlader en følelse af ro og sikkerhed. Når alt er gennemtænkt, når der udelukkende er tale om gedigent håndværk samt en let og tidløs ånd på én og samme tid. Sådan et stærkt hus har vi til salg på Fægteborgbakken i Løgstrup.

Huset er beliggende på en stor og skøn, kvadratisk grund i det nye kvarter lige når man kommer ind til Løgstrup, som jo kun ligger få minutters kørsel fra Viborg, men som samtidig emmer af eget liv – både i forhold til foreningsliv og sammenhold. Der er en sikker vej til skolen, indkøbsmulighederne er lige om hjørnet og plantagen bag boligerne giver et særdeles samlet og positivt indtryk.

Husets absolutte kerne og attraktion er det store køkken med alrum samt et par trin ned til en dejlig stue. Inden du entrerer til dette mekka, har du parkeret bilen i den dobbelte garage og taget indgangen via denne. Derfor er du først stødt på børneafdelingen med to dejlige værelser, bryggers og badeværelse. På den anden side af husets kerne finder du yderligere to værelser og naturligvis også badeværelse i denne side. Kommer du som gæst vil du benytte entreen, der fører dig direkte ind i det føromtalte gennemgående rum, hvor du måske gør et stop ved kogeøen med en lille drink på barstolen eller måske vil du straks slå dig ned i den dejlige stue, som i den grad har plads til store, lækre møbler og dansk designet indretning. Øjnene har lyst til at kigge i alle retninger, da smukke flisegulve i køkken/alrummet lyser flot op – og i badeværelset er der sorte skifer klinker, der i den grad bevidner om høj klasse. Som sagt er alt gennemtænkt til sidste detalje.

Indretningen er helt perfekt for børnefamilien. Der er plads til at leve livet i en rigtig flot og overskuelig bolig, hvor alt rod forsvinder bag de mange fantastiske opbevaringsløsninger – både i køkken og bryggers. Haven, den herlige overdækkede terrasse og i det hele taget omgivelserne appellerer til den familie, som sætter pris på dejlige stunder sammen. Samtidig er dette hus en sikker investering på grund af den gennemførte stil, som aldrig går af mode.


Lad Wulff & Partnere vise dig denne attraktive bolig, hvor vi lover at rundvisningen bliver en positiv og dejlig oplevelse.

Sagsnummer
B2929PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.695.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.706
Boligareal
172
Grund
1.055
Garage
31
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår
2006
Energimærke
C
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk