Teglgårdsvej 7, Hald Ege · 8800 Viborg

Nyhed

Teglgårdsvej 7, Hald Ege · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Guld og grønne skove i det fredelige Hald Ege

I det gamle, naturskønne Hald Ege – bare 10 minutters cykeltur fra centrum af Viborg og et langt boldkast fra Dollerup Bakker og Hald Sø – ligger der på Teglgårdsvej 7 fra 1969 en for den tid klassisk familievilla med masser af værelser og masser af plads både ude og inde.

Familievillaen i gule mursten er velplaceret på grunden og fremstår overalt velholdt. Haven er frodig og veltrimmet og med masser af sol. Her kan du færdes ugeneret. Der er udestue med et fint trægulv og flere gode terrasser med sol og læ til en stille og fredelige stunder.

I tilknytning til huset, som har haft samme ejere siden opførelsen, er der mulighed for, at f.eks. familiens teenagebørn kan have en selvstændig bolig med egen indgang, stort værelse og ditto bad. Der kan også med fordel drives virksomhed på adressen, idet den nuværende ejer gennem årtier drev Midtjysk Guldsmedie fra hjemmet. Det kunne for eksempel være zoneterapi, massør, dagpleje eller airBnB udlejning. Det er således ikke for ingenting, at man kan tale om guld og grønne skove, når adressen hedder Teglgårdsvej 7.

Selve huset er stort og rummeligt og med masser af plads. Der er gode detaljer og fine fyldningsdøre, velholdte gulve og vinduer, og der er i det hele taget ikke noget at sætte en finger på. Den store familievilla er således nem at flytte ind i og kræver nødvendigvis hverken handyman eller ombygninger af nogen art.

Søger du en særdeles velholdt og stor bolig i det eftertragtede Hald Ege og med masser af natur, ro, plads og ønske om eventuelt at drive en mindre virksomhed, så kunne Teglgårdsvej 7 være en oplagt mulighed.

Kontakt Wulff & Partnere, tlf. 72 62 35 00 for yderligere information eller for en fremvisning.

Sagsnummer
B2963PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.175.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.493
Boligareal
179
Grund
1.020
Garage
25
Carport
14
Værelser/Heraf stuer
8/2
Byggeår/ombygget
1969/2011
Energimærke
D
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk