Arnbjerg Høje 22 · 8800 Viborg

Arnbjerg Høje 22 · 8800 Viborg

✕ Luk

Skræddersy dit nye hjem

Drømmer du om at få bygget et hus med udsigt til mose og Viborg by, er Arnbjerg Høje noget for dig.

Det viste byggeri er et foreslået projekt fra Vestergaard Huse. Ændringer i projektet kan aftales nærmere.

Huset er, med den store overdækkede terrasse og de mange kroge, oplagt til familien, som elsker de lange sommeraftener på terrassen.

Du går direkte fra carporten ind i entréen, hvorfra du nemt har adgang til et rummeligt bryggers. Herfra kommer du videre ind til en børneafdeling med tre gode værelser og badeværelse. Gangen fører dig ind i husets vigtige kerne, det store køkken/alrum med åben adgang til en hyggelig stue. Soveværelset har adgang til walk-in og naturligvis tilhørende badeværelse.

De 19 byggegrunde ligger på skråningen neden for Bjergsnæs Efterskole og har på grund af den høje beliggenhed en unik udsigt over den smukke natur, der omkranser Arnbjerg. Tæt på Arnbjerg Høje ligger Søndre Mose, der i foråret 2018 har gennemgået en større forskønnelse. Der er et rigt dyreliv i området med både harer, råvildt og fugle. Ofte ses fiskehejren og musvågen på jagt efter bytte.

Arnbjerg ligger tæt på Søndersø, som mange viborgensere flittigt bruger til at gå eller løbe rundt om. Turen er smuk ved alle årstider. Er du en vandhund, er der en badebro, hvorfra du kan hoppe i vandet eller stævne ud fra i kajak. For enden af Søndersø ligger bådebroer. Her er det muligt at have en lille jolle til sejlture og fisketure.

Har du lyst til at løbe en tur i området, ligger Bruunshåb Skov, bedre kendt som Papskoven, tæt på. Her er der også mulighed for at blive udfordret med en tur på mountainbike igennem skovens bakker.

Mange børnefamilier vælger at bygge i det skønne område, og for at tage hensyn til dette planlægger Viborg Kommune at etablere daginstitutioner i bydelen. Har du skolebørn, kan de trygt cykle i skole på den nyetablerede cykelsti hen til den gamle banesti og igennem Teglmarken.

Tilslutningsafgifter til kloak og vand er betalt af sælger. Køber skal betale for stikledninger og tilslutning til el og varme. Der tages forbehold for byggemodning m.m. på grunden.

Kontakt Wulff & Partnere for flere oplysninger om dit nye hjem.

Sagsnummer
B2950MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
3.995.000
Ejerudgift pr. mdr.
4.628
Boligareal
175
Grund
1.269
Carport
50
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
2020/
Energimærke
A2020
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk