Arnbjerg Høje 22 · 8800 Viborg

Nyhed

Arnbjerg Høje 22 · 8800 Viborg

✕ Luk
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Skræddersy dit nye hjem

Drømmer du om at få bygget et hus med udsigt til mose og Viborg by, er Arnbjerg Høje noget for dig.

Det anførte byggeri er et foreslået projekt fra Vestergaard Huse. Ændringer i projektet kan aftales nærmere.
Projektet er en funkisvilla hvor især det gennemtænkte køkken/alrum skal fremhæves. Rummet danner en fantastisk ramme om familiens hverdag. Her er højt til loftet, med vinduer til begge sider samt ovenlysvinduer. Villaen er yderligere indrettet med forældreafdeling, bestående af soveværelse, walk-in samt stort badeværelse. desuden findes værelsesafdeling med 3 gode værelser, badeværelse, samt indgang og bryggers afdeling.

De 19 byggegrunde ligger på skråningen nedenfor Bjergsnæs Efterskole og har på grund af den høje beliggenhed en unik udsigt over den smukke natur, der omkranser Arnbjerg. Tæt på Arnbjerg Høje ligger Søndre Mose, der i foråret 2018 har netop gennemgået en større forskønnelse. Der er et rigt dyreliv i området med både harer, råvildt og fugle. Ofte ses fiskehejren og musvågen på jagt efter bytte.

Arnbjerg ligger tæt på Søndre Sø, som mange viborgensere flittigt bruger til at gå eller løbe rundt om. Turen er smuk ved alle årstider. Er du en vandhund, er der en badebro, hvorfra du kan hoppe i vandet eller stævne ud fra i kajak. For enden af Søndre Sø ligger bådebroer. Her er det muligt at have en lille jolle til sejlture og fisketure.

Har du lyst til at løbe en tur i området, ligger Bruunshåb skov bedre kendt som Papskoven. Her er der også mulighed for at blive udfordret med en tur på mountainbike igennem skovens bakker.

Byggegrundene ligger tæt på gode indkøbsmuligheder. På sigt er det meningen, at der skal bygges dagligvareforretning ved indkørslen til hele området.

Mange børnefamilier vælger at bygge i det skønne område, og for at tage hensyn til dette planlægger Viborg Kommune at etablere daginstitutioner i bydelen. Har du skolebørn kan de trygt cykle i skole på den nyetableret cykelsti hen til den gamle banesti og igennem Teglmarken.

Tilslutningsafgifter til kloak og vand er betalt af sælger. Køber skal betale for stikledninger og tilslutning til el og varme.Sagsnummer
B2950MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
3.995.000
Ejerudgift pr. mdr.
7.452
Boligareal
182
Grund
1.269
Garage
53
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
2019/
Energimærke
A2020
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk