Årshøjen 4 · 8800 Viborg

Nyhed

Årshøjen 4 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Højt hævet og gennemført stil på Årshøjen

Der er oftest langt mellem at sådan en bolig kommer til salg i den fine stil. Magen til gennemført stil skal man kigge længe efter og man bliver i den grad draget, når man kaster sit første blik på denne storslåede bolig på Årshøjen. Det rå og rustikke blandes med en lethed og en meget stor sans for detaljer og sammenhængskraft.

Når du kører til huset, mærker du straks perfektionismen og overskueligheden. Rent praktisk med dobbelt carport til bilerne og det flotte hus, men endnu mere når du åbner døren til boligen i den nedre del af boligen, for her er den smukkeste trappe op til stueetagen. Man mødes straks af følelsen af, at her bor mennesker, for hvem æstetik og materialevalg er altafgørende.

Indretningen er også optimalt udnyttet. I nedre plan finder du – som sagt den skønne entre – derudover er der et stort værelse, bryggers, gang og bad. Materialevalget er gennemgående med sildebens egeparket og super lækkert inventar i alle rum. Når du går oven på finder du 3 gode værelser og en enorm flot stue. Stuen er smagfuldt opdelt med en enkel væg, der skiller stuen fra et toptunet lækkert køkken i sort – med blandt andet stort køle- og vinskab. Stuen har den skønneste grønne udsigt og når denne ikke nydes, er der et hyggeligt indbygget ildsted, hvor de mørke og lidt koldere stunder kan gøres rigtig hyggelige.

For at krydre oplevelsen endnu mere, finder du – måske – prikken over i’et med terrassen med udsigt mod Nørresø. Både altan og terrassen giver så mange skønne kvadratmetre og får dig til at føle i ét med naturen. Overskueligheden og den simple tilgang til skønne materialer i denne bolig og dens omgivelser, giver helt automatisk følelsen af ro og overskud.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne unikke bolig, hvor vi lover at rundvisningen bliver en helt særlig og positiv oplevelse.

Sagsnummer
B2826PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
4.895.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.815
Boligareal
199
Kælder
79
Grund
1.058
Carport
42
Værelser/Heraf stuer
6/2
Byggeår/ombygget
1966/
Energimærke
D
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk