Søndersøvej 70 · 8800 Viborg

Søndersøvej 70 · 8800 Viborg

✕ Luk
Udsigt
✕ Luk
Stueplan

Skøn villa med særpræg, skyline og søudsigt

Kun adskilt af den smalle Søndersøvej finder du en ganske spændende udsigtsbolig lige ved kanten af Søndersø. Utallige timer er brugt på at modernisere og restaurere hvert et rum, og det er gjort med gennemført tanke på slutproduktet. Og slutproduktet er kombinationen af det lidt rå, sirlighed og fokus på, at alle skal føle sig velkomne i dette hjem.

Og velkommen, det føler man sig også med det samme, man træder ind i villaen. Selvom udsigten bag huset også er temmelig idyllisk, er alle rum skabt til, at man ikke kan lade være med at kigge ud på Søndersø og til Viborgs markante skyline. Hele området omkring denne adresse er under spændende udvikling, så begrebet skyline er slet ikke for amerikaniseret i denne sammenhæng.

Indgangspartiet er åbent, og der er nærmest tale om en hall, når man træder indenfor. Denne er lækkert, enkelt indrettet, og fra hall’en når man ind i det dejlige køkkenalrum med skøn udsigtsspiseplads. Lige bag denne plads finder du et lækkert og indbydende køkken. Fra hall’en er der ligeledes adgang til bad og soveværelse samt trappe til førstesalen. Ovenpå er den dejligste stue med loft til kip og med skråvægge, hvor det hele igen samles om den skønne udsigt over søen og byen. På førstesalen finder du også to skønne værelser og ikke mindst en lækker altan og den hævede terrasse. Sansen for at udnytte solens stråler omkring huset, samtidig med at du nyder udsigten, er ret gennemtænkt og efterlader alle med indtrykket af, at dette hus er skabt til livsnydere.

De skønne kvadratmeter fortsætter i kælderen, hvor der både er træningsrum/multirum, tre disponible rum, bryggers og bad med spa. Til højre for huset findes både overdækket garage og skur. Der er i den grad plads til at leve livet her, både det aktive, men også bare med en kop kaffe og en stille stund med udsigt til livets gang i Lidenlund.

Alt i alt den skønneste murmestervilla, som kun er et stenkast fra byens pulserende liv, samtidig med at du kan nå alt det grønne og søens dejlige områder endnu hurtigere.

Wulff & Partnere vil glæde sig til at vise denne bolig for interesserede. Det bliver med garanti en dejlig oplevelse.

Sagsnummer
B2921MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.995.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.514
Boligareal
157
Kælder
90
Grund
702
Garage
22
Værelser/Heraf stuer
5/2
Byggeår/ombygget
1960/2005
Energimærke
C
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk