Vinkelvej 85D · 8800 Viborg

Nyhed

Vinkelvej 85D · 8800 Viborg

✕ Luk
Udendørs
✕ Luk
Stueplan

Drømmer du om åbrink og skov ved foden af din terrasse?

Forestil dig at bo midt i den skønneste natur på en grund, der grænser direkte op til et stort, opvokset område med en idyllisk å og råvildt. Samtidig med at du kun har ca. 100 meter til Papfabrikken, og ikke mindst Ødalen, der er kendt for at være et af Viborgs flotteste naturområder. Alt dette kan opleves med denne flotte ejendom i Bruunshåb lidt udenfor Viborg.

Der er tale om en stilfuld og velbygget villa, som foruden en veldrejet planløsning med blandt andet tre gode værelser og en stor opholdsstue byder på et harmonisk indre med gode materialer, der passer til helheden. Når vi fremhæver beliggenheden som det første, er det ikke uden grund. Området her er nemlig ganske fredeligt, lokalsamfundet er godt, og da der aldrig vil blive bygget nyt, forbliver omgivelserne lige betagende. Med få skridt til nærmeste busstoppested og blot få hundrede meter til nærmeste skole, daginstitution og idrætshal vil især en børnefamilie nemt finde sig til rette her. Og med Randrup Skov og Rindsholm Mose inden for en radius af to kilometer kan er der ligeledes lagt op til utallige gå- og løbeture i det fri.

Indenfor står boligen lys og smagfuld, og en rød gennemgående tråd skaber ro og balance i helhedsudtrykket. De tre værelser har, som alle husets øvrige rum, en fin størrelse og en regulær form, og så er de vendt perfekt mod morgensolen. Stuen er frem for alt rummelig, og så har den dobbelt terrassedør og et bredt, lysgivende vindue mod syd. Resten af boligarealet er dedikeret til et lækkert spisekøkken, et ditto badeværelse og et bryggers. Med til ejendommen hører også en udestue i glas, der især vil bringe lykke på de morgener, hvor I har tid til at dvæle ved kaffen, avisen og samværet med hinanden.


Sagsnummer
B2951MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.395.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.256
Boligareal
156
Grund
987
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
1977/
Energimærke
C
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk