Hejmdalsvej 14 · 8800 Viborg

Nyhed

Hejmdalsvej 14 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Formidabel funkisvilla direkte til Nørresø

Velkommen til vandkantsdanmark på første klasse. Og velkommen til en ganske enestående beliggenhed med vid udsigt over Nørresø i Viborg. Her er du i pagt med naturen, lever med naturen og kan følge de skiftende naturscenerier og vejrets luner direkte fra den lune stue.

Den lukkede vej Hejmdalsvej hører til en af byens mest attraktive adresser. Villaen ligger på linje med andre skønne villaer, der alle nyder godt af søudsigten, de rekreative områder, det rolige kvarter og en absolut overkommelig afstand til midtbyens mange oplevelsestilbud.

Villaen er opført i moderne funkisstil i 2011. Den breder sig over 238 kvadratmeter boligareal i to plan og har en suveræn god indretning med et omhyggeligt afstemt materialevalg. Arkitekturen tilgodeser på alle punkter den sønære beliggenhed.

Kør ind ad porten og stil bilen i den indbyggede garage med god plads. Gå derefter tørskoet ind i det veldisponerede bryggers og fortsæt ind i hallen, der er smukt placeret i en lige akse gennem villaen. Dette rum fordeler to værelser, badeværelse, stort viktualierum og som nævnt bryggers med vaskefaciliteter.

Tag et par trin ned og kom ned i et stemningsfyldt køkken klædt i hvidt, som er klar til kærlige kokkerier.
Fra dette rum og fra den lidt lavere beliggende dagligstue er der en uhindret panoramaudsigt over haven og søen – og her fra er der også udgang til solkrog og første sal via en trætrappe.

Første sal gør det muligt at nyde søudsigten fra et boblebad på det stilfulde badeværelse, fra det åbne soveværelse eller fra en lille altan yderst mod søen. Heroppe findes desuden et Walk-In-Closet, gangareal og et depotrum til opbevaring.

Grunden på 1.140 kvadratmeter er enkelt anlagt med stor ankomstparti foran villaen, græstæppe ned mod søen og ikke mindst en bådebro, hvor man kan høre græsset gro og spejle sig i søen på en varm sommerdag. Ude og inde er denne ejendom skabt til livsnydere.

Tag med Wulff & Partnere til Hejmdalsvej 14 i Viborg og oplev en formidabel villa med en lige så formidabel beliggenhed.

Sagsnummer
B2909PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
7.650.000
Ejerudgift pr. mdr.
5.723
Leje
16.500
Depositum
49.500
Boligareal
238
Grund
1.140
Garage
55
Værelser/Heraf stuer
5/2
Byggeår/ombygget
2011/
Energimærke
B
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk