Norgesvej 10 · 8800 Viborg

Norgesvej 10 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Kælder

Du kan flytte direkte ind på Norgesvej 10...

Denne bolig på Norgesvej gennemgår lige nu det sidste step i den helt store moderniseringskur, idet kælderen netop har gennemgået renovering. Dernæst kan du også glæde dig til at flytte ind i en virkelig harmonisk og solid murermestervilla oprindeligt fra 1954 og altså ombygget i 2005 og senest i 2018. Du finder villaen i et solidt og dejligt kvarter nær centrum og banebyen og alligevel i helt rolige omgivelser.

Med højt til loftet og højt til himlen vil du straks føle dig hjemme med det samme, du kører hjem til Norgesvej. Der er med sikkerhed børn på vejen eller en venlig nabo, som også er udenfor, måske for at pleje en af de dejlige haver, som kvarteret også er kendetegnet af. Du kan have handlet lige i nærheden eller hentet dit barn på Vestre Skole. Alt er lige om hjørnet.

Den fine nyere murstensfacade lyser op sammen med de flotte nyere vinduer og det røde tag, og du kan straks se, at der er taget godt hånd om denne bolig. Den løbende istandsættelse er også krydret med en tilbygning til stuen i 2005; dette har givet huset en ekstra charme og de store vinduespartier i denne stue giver et rigtig flot lysindfald.

Fra entreen finder du trappen til førstesalen og direkte adgang til køkkenalrum samt stue. Du finder også et fint toilet på denne etage. Når du kommer ovenpå er der to dejlige værelser, soveværelse samt badeværelse

I 2018 er kælderen udgravet, soklen understøbt og gulvet er genopbygget med isolering og gulvvarme og fine klinker. I den forbindelse er der også nyt badeværelse med bruseafsnit i kælderen. Kælderen vil fremstå lys og indbydende og er med tre disponible rum klar til brug. Her kan for eksempel teenagerne boltre sig i alt det nye.

Haven er skøn kvadratisk og overskuelig indrettet med sol fra både syd, øst og vest. Garagen ved siden af huset er forlænget med overdækket terrasse, fin plads til brænde og opbevaring. Rundt om huset er der skabt dejlige terrasser med store flisebelagte områder.

Lad Wulff og Partnere vise dig denne dejlige bolig, hvor utallige muligheder byder sig til og hvor vi lover det bliver en god oplevelse.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
151
Kælder
78
Grund
780
Garage
20
Værelser/Heraf stuer
7/2
Byggeår/ombygget
1954/2019
Energimærke
C