Keldbækvej 17, Ravnstrup · 8800 Viborg

Nyhed

Keldbækvej 17, Ravnstrup · 8800 Viborg

✕ Luk
✕ Luk
Stueplan

Kærlighed og Kildevæld

Den klassiske, røde murermestervilla med flotte hvide vinduer er en fryd for øjet for alle, men denne gang bliver du muligvis draget endnu mere af den skønneste have – tilmed med en bæk i haven. Den kuperede og smukke grund bevæger sig sirligt omkring den flotte bolig og det hele går i et med ro, fred og fordybelse. Her er mulighed for at trække sig tilbage og i den grad nyde naturen.

For enden af vænget i Ravnstrup finder vi denne særlige perle i to etager med mange skønne kvadratmeter at boltre sig på. Underetagen er som et separat hus med egen entre thekøkkenog et stort smukt badeværelse. Herudover er der 3 rummelige værelser og et stort rum, med trægulve og udgang direkte til haven. Det store rum er blevet brugt som stue, som klinik, og til yoga og tai chi undervisning. Desuden findes værksted/tørrerum.

Garagen er i øvrigt bygget i de samme lækre materialer, som selve huset, og fremtræder ligeledes med mange anvendelsesmuligheder. Garagen er stor og rummelig med værksted både foroven og nedenunder. Begge er lavet så de kan omdannes til bolig om man ønsker der.

I stueetagen er der en dejlig entre, som fører til et rigtig hyggeligt køkken/alrum og en stor stue. Her er lyse lofter og virkelig plads til at nyde de skønne omgivelser – ligegyldigt hvor du kigger ud, ser du noget skønt og grønt. Det er svært ikke at slappe af i denne stue. Ved siden af køkkenet er der to dejlige værelser og et praktisk bryggers. Det vil være oplagt at have en børneafdeling i denne side, hvor forældrene kan nyde soveværelset i den modsatte side af køkken/alrummet. På den måde er der den bedste opdeling på denne etage.

Rummeligheden i form af fem værelser og den praktiske indretning appellerer til familien, der ønsker fleksibilitet og muligheder i boligindretningen, men samtidig sætter stor pris den skønne have og natur, der omgiver denne villa. Alle kroge i denne store have efterlader den dejligste fornemmelse af velvære og overskud.

Huset er ideelt, også hvis man vil bruge det til center, behandling og undervisning.

Beliggenheden i Ravnstrup er ensbetydende med cirka 8 minutter til Bilka og storcentret, men også et hyggeligt miljø i det lille lokalsamfund.

Lad Wulff og Partnere vise dig denne dejlige bolig, hvor utallige muligheder byder sig til og hvor vi lover det bliver en god oplevelse.

Sagsnummer
B2823MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.999.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.356
Boligareal
187
Kælder
73
Grund
1.311
Garage
49
Værelser/Heraf stuer
5/2
Byggeår/ombygget
1997/
Energimærke
D
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk