Kokildehøjen 1B · 8800 Viborg

Nyhed

Kokildehøjen 1B · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Klassisk villa med søkig

OBS! Ejendommen er p.t. ikke udmatrikuleret. Udstykningen fordrer godkendelse fra nabo.

De fleste vil nyde at køre hjem langs Nørresøvej for til sidst at nå sin bolig, som er optimalt beliggende på den sidste af højene langs Nørresø. Inden man rammer matriklen, betages man tilmed af skov, bakker og storhed – med nabohusene sirligt placeret; alle med tanke på at udnytte den slående udsigt bedst muligt.

Når bilen er parkeret i den integrerede carport, ser man straks hvilken herlig naturgrund, som omgiver 60er villaen. Men man fornemmer ikke hvilken fin bolig, der er tale om, før man har været inde i huset og følt atmosfæren og beliggenheden på krop og sjæl.

Du kommer ind i en autentisk verden af gode, originale materialer, der vil – for den rette køber – kunne vækkes til live ved nænsom restaurering. Sans for detaljer og originalitet vil være den perfekte kombination, når denne store rummelige villa skal indrettes.

Indretningen er dejlig overskuelig, der er mulighed for fire soveværelser, men helt særligt er den skønne vinkelstue med søkig. Stuen krydses med et smukt, åbent ildsted, som samtidig er i forbindelse med terrassen – flammerne kan således nydes fra både inde og ude. Møbler og interiør kommer til sin ret med det skønne og klare lys fra de store vinduer, men kun hvis man formår at trække fokus væk fra den slående udsigt.

Livet skal leves i de grønne omgivelser med uanede muligheder for oaser til stressfrie og stille steder. Den vestvendte, solbeskinnede terrasse indbyder i den grad til autentisk hygge – selv på de mindre lune aftener, kan ildstedet skabe ro og varme.

Perlen er til det livsnydende par, der vil have kvalitet eller til familien, der prioriterer rum, ro og respekt for tidløs arkitektur. For selvom vi befinder os i dette lidt kuperede terræn, er der masser af børn i kvarteret og den begrænsede trafik og omliggende skov byder på kreativ leg og opfindsomhed. En dejlig gåtur omkring den smukke sø, kan få selv den mest stressede helt ned i gear.

Lad Wulff og partner vise dig denne perle, der ligger ved Nørresø, men også tæt på by og alle mulighederne i forhold til skole og indkøb i Overlund bydelen.

Sagsnummer
B2939PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.750.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.975
Boligareal
197
Grund
1.082
Garage
45
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
1967/1976
Energimærke
E
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk