Kokildehøjen 1C · 8800 Viborg

Nyhed

Kokildehøjen 1C · 8800 Viborg

✕ Luk
Udendørs

Byggegrund med udsigt til Nørresø

OBS! Grunden er p.t. ikke udstykket. Udstykningen fordrer godkendelse af byggeprojekt fra nabo.

De fleste vil nyde at køre hjem langs Nørresøvej for til sidst at nå sin nyopførte villa, som er optimalt beliggende på den sidste af højene langs Nørresø. Inden man rammer matriklen, betages man tilmed af skov, bakker og storhed – med nabohusene sirligt placeret; alle med tanke på at udnytte den slående udsigt bedst muligt.

Her er der mulighed for at erhverve en sjælden byggegrund. Den ligger nemlig i et veletableret villakvarter og har set dagens lys efter en deling af en stor parcelhushave, hvor der er blevet så rigeligt med plads til et nybyggeri.

Grunden på ca 981 kvadratmeter ligger på Kokildehøjen i Overlund. Navnet antyder et kuperet terræn og området er da også en skønsom blanding af træer, blandet vegetation, grusveje, parcelhuse og vådområder med søen i umiddelbar nærhed. Dette giver en særlig atmosfære.

For selvom vi befinder os i dette lidt kuperede terræn, er der masser af børn i kvarteret og den begrænsede trafik og omliggende skov byder på kreativ leg og opfindsomhed. En dejlig gåtur omkring den smukke sø, kan få selv den mest stressede helt ned i gear.

Livet skal leves i de grønne omgivelser med uanede muligheder for oaser til stressfrie og stille steder. Den vestvendte, solbeskinnede grund indbyder i den grad til autentisk hygge.

Den vestvendte grund ligger også godt placeret, når det gælder indkøb, skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og midtbyen nås relativt hurtigt i bil, på cykel eller gåben. Fra Viborg Domkirke og til matriklen er der 2,0 kilometer.

Der er ikke indeholdt kloakering, ligesom der skal påregnes udgifter til at etablere el, vand og varme på grunden.

Tag med Wulff & Partnere til Kokildehøjen 1C i Viborg og lad os vise dig denne nyetablerede byggegrund, der åbner for et væld af muligheder for den rette bygherre.
Sagsnummer
B2940PW
Ejendomstype
Helårsgrund
Kontantpris
2.500.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.043
Grund
981
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk