Sønder Alle 38 · 8800 Viborg

Sønder Alle 38 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Alt i én på Alléen

Alléen er noget for sig. De fleste med tilknytning til Viborg kender denne klassiske allé, da der gennem tiden har været mange spændende og anderledes boliger til salg på alléen, alle kendte for at være opført med sans for at bygge en god murermestervilla og denne bolig er ingen undtagelse.

Du får virkelig også valuta for pengene på denne matrikel. Der er separat lejlighed i kælderen, et rigtig stort anneks til højre for huset og ikke mindst en rigtig dejlig bolig i resten af huset, det vil sige i stueplan samt på første og anden sal.

Du træder ind i en dejlig entre med svungen trappe til førstesalen og finder både dejligt køkken med alrum og skøn stue i ét samt soveværelse og gang med adgang til badeværelse. Førstesalen er også dejlig rummelig med tre værelser, badeværelse og bryggers. Alt er fyldt med charme, men også udført i lækre, lyse materialer. For at krydre hele oplevelsen finder du på anden sal et skønt, stort rum med udsigt til Søndersø og Domkirken, dette kan anvendes til en dejlig stue eller præcist det, du ønsker at boligen skal krydres med.

Generelt er det en bolig, der rummer et hav af muligheder. Både for udlejning, hjemmekontor eller til den store, sammenbragte familie. Det kan også være en investering, da hele boligen jo kan opdeles til separate boliger og med de mange nye tilflyttere til Viborg, er adressen uden tvivl en attraktiv en af slagsen.

Værdien for boligerne i området er de seneste år også kun gået i opadgående kurve, da der jo er skabt det skønne rekreationsområde ved Sønæs og ikke mindst er adressen attraktiv på grund af den centrale beliggenhed nær byen og lige syd for søen. Indkøbsmulighederne er mange, skolen er inden for hurtig rækkevidde og bydelen langs Koldingvej kan også nås på kort tid.

Lad Wulff og Partnere vise dig denne dejlige bolig, hvor utallige muligheder byder sig til og hvor vi lover det bliver en god oplevelse.

Sagsnummer
B2908MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.995.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.488
Boligareal
208
Grund
715
Værelser/Heraf stuer
8/4
Byggeår/ombygget
1927/
Energimærke
C
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk