Gotlandsvej 1 · 8800 Viborg

Gotlandsvej 1 · 8800 Viborg

✕ Luk
✕ Luk
Stueplan

Vidtstrakt vue mod vest

Følelsen af brede vidder og oplevelsen af solnedgangen mod vest er ret markant i denne villa i Vestbyen. Placeringen af huset på den dejlige store grund, har nemlig skabt muligheder, der ikke er sædvanlige for området. Første salen er omgivet af den skønneste terrasse og en velfungerende altan – alt sammen giver ekstra og dejlige udendørs kvadratmeter.

Villaen er beliggende på en dejlig hjørnegrund med en plan og god have, hvor der kan spilles mange fodboldkampe eller der kan anlægges en masse dejlige bede og beplantning. Mulighederne er mange.

Samme muligheds-mekka gør sig gældende indenfor. Du ankommer til en større flisebelagt indkørsel, hvor du kan parkere i en af de to carporte. Herefter går du ind i kælderen, som er i stueplan. Her er der 2 gode værelser og et multirum, som indbyder til at sætte fantasien på spil og få skabt noget helt særligt. Multirummet er lige nu anvendt til klinik, men alle de dejlige kvadratmeter kan indrettes præcist efter behov. Det praktiske bryggers med megen skabsplads, gør underetagen særdeles brugbar. Sidst men ikke mindst er der badeværelset, som sætter prikken over i’et hvis man ønsker at indrette en teenageafdeling i denne del af huset.

Indretningen er helt perfekt for børnefamilien, da der foruden den meget rummelige og praktiske underetage også er tænkt i brede vidder i den dejlige vinkelstue, hvor skydedøre fører dig ud på den dejlige terrasse med det skønne vue. Køkkenet er separat, men også rummeligt og ganske hyggeligt. Huset er indflytningsklart og bygget i meget gedigne materialer, men kan eventuelt moderniseres såfremt man ønsker endnu mere tidssvarende udseende. Ovenpå finder man ligeledes endnu et værelse og et bad.

For at sikre den allernemmeste hverdag finder du alt inden for rækkevidde; skole, fodboldklubben, indkøbsmulighederne ved Viborg Storcenter og ønsker du at gå en hyggelig tur, er der parken og mange små attraktive, grønne oaser inden for en meget kort radius.

Lad Wulff og Partnere vise dig denne dejlige bolig, hvor vi lover at rundvisningen bliver en positiv og dejlig oplevelse.

Sagsnummer
B2925MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
1.495.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.295
Boligareal
144
Grund
779
Carport
39
Værelser/Heraf stuer
3/1
Byggeår/ombygget
1979/
Energimærke
C
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk