N.F.S. Grundtvigs Vej 12 · 8800 Viborg

Nyhed

N.F.S. Grundtvigs Vej 12 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Klassisk villa med plads til filosofiske tanker

Grundtvig skrev sig ind i alles hjerter med mere end 1500 salmer og en masse filosofiske tanker. Næsten samme charme oplever man, når man besøger denne villa for første gang. Den buede dør ved det smukke indgangsparti varmer op til et hyggeligt besøg eller endnu bedre at kunne slå sig ned i denne bolig og nyde elegancen samt den stilsikre indretning.

Huset er beliggende midt i det populære og klassiske kvarter med Katedralskolen i baghaven og Digterparken i forhaven – inden for få minutters gang rammer du hele kasernebyen med alt fra biograf til stadion, og ønsker du at trække endnu mere frisk luft, kan du nå Nørresø inden for max ti minutter. Du har det hele inden for rækkevidde, men alligevel er kvarteret præget af en ro og ikke mindst af alle de mange smukke, klassiske murermestervillaer.

Hele tre etager emmer af atmosfære og villaen er løbende moderniseret med nye træ/alu vinduer, et nyt varmeanlæg og ikke mindst er det nyere køkken, en oplevelse i sig selv. Her opnår du nemlig det smukkeste syn i et inferno af lyse, lækre materialer, glaslåger og en masse detaljer. Stilen er lagt og alle rum lever op til dette. Fra det første skridt ind i entreen i stueetagen – så føres du videre ind i det smukke køkken/alrum og den dejlige stue. Her er ligeledes adgang til overdækket terrasse.

Tager du i stedet trappen ovenpå fra entreen, finder du tre dejlige værelser, en gang og et fint badeværelse. Mangler du endnu flere værelser, finder du i kælderen to rigtig gode teenagerum (ikke boligareal) samt bad og vaskerum.

Både indretningen og adressen er optimal for børnefamilien – måske med halvstore børn, der vil elske at kunne nå både uddannelseslivet ved Katedralskolen eller Mercantec, som også ligger meget tæt på denne centrale adresse. – eller det faktum at have en meget kort gåtur hjem fra bylivet.

For at runde den dejlige oplevelse af kan du gå ud i haven, hvor dels den overdækkede terrasse dels den sydvendte have vil give dig et hav af skønne timer.

Lad Wulff og partnere vise dig denne dejlige bolig, hvor vi lover at rundvisningen bliver en positiv og dejlig oplevelse.
Sagsnummer
B2914PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.975.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.606
Boligareal
166
Kælder
93
Grund
706
Garage
27
Værelser/Heraf stuer
5/2
Byggeår/ombygget
1952/2005
Energimærke
D
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk