Årets lokalområde 2018

Jagten er gået ind på at finde Årets Lokalområde i Viborg Kommune.

I Viborg Kommune er der mange gode bysamfund og lokalområder med ildsjæle, der gør et stort stykke arbejde for at få deres område til at være attraktivt og et skønt sted at bo. Som ejendomsmæglere kommer vi rundt omkring i kommunen og besøger hver en lille afkrog, og det er vores erfaring, at et levende lokalområde er et aktivt for både salg og køb af bolig.

  • Der er ingen tvivl om, at et aktivt og velfungerende lokalområde, hvor man kan se, der bliver gjort noget for at gøre området levende og spændende at bo i, er en fordel, når der skal sælges og købes bolig, fortæller ejendomsmægler og valuar Peter Wulff.

Med mange velfungerende lokalområder bliver Viborg Kommune et attraktivt og spændende sted at bo og opleve for både bosatte borgere i Viborg Kommune og tilflyttere.

Formålet med konkurrencen er at anerkende og fremhæve de lokalområder, der har gjort en ekstra indsats for at få fokus på det gode liv.

Hvis du er en del af et spændende lokalområde, så skynd dig inden den 1. august 2018 at indstille dit område ved at sende en begrundet indstilling til Landdistriktudvalget. Du skal skrive, hvorfor netop dit område er noget særligt, der fortjener at vinde og beskrive, hvilke tiltag pengene skal bruges til, hvis dit område vinder.

Udvalget opfordrer alle byer, bydele, landsbyer og lokalområder til at deltage i konkurrencen.

Du kan læse mere om det her.

Tilbage