Palleshøje 106 · 8800 Viborg

Palleshøje 106 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Høj familiekomfort på Palleshøje

Omgivet af grønne arealer, med kort vej til skole og dagtilbud og med et bredt udbud af legekammerater og gode naboer er Palleshøje noget nær et familieparadis. Her finder du dette tidløse étplanshus opført i 2009 på en grund, der har en lettere hævet placering i forhold til de bagvedliggende grunde.

Boligen rummer i alt 186 kvm. En veldisponeret indretning suppleret med et gennemført materialevalg sikrer, at boligen imødekommer de fleste familiers behov for komfort, bekvemmelighed og en smidig hverdagspraksis.

Gennemgående for boligen er et sammenhængende og harmonisk udtryk, udvendigt som indvendigt. De koksgrå vinduer og døre spiller harmonisk op mod facadens gule sten, og de grå nuancer fortsætter indendørs, f.eks. på bordplader og klinker i entré og badeværelser. Derudover er der valgt gulve i askeparket. Den gode atmosfære styrkes yderligere af et Genvex-anlæg.

Huset tager imod dig med et imødekommende vindfang med glaspartier. Fra entréen er der indgang til velproportionerede bryggers. Centralt i huset er det store køkken-alrum, som har loft til kip, og suppleret af en gavmildhed af glaspartier skaber det et rum med masser af lys og luft. Køkkenet er indrettet med en køkkenø, som kan fungere som både arbejds- og spiseplads. Opbevaringsplads er der så rigelig af, da køkkenet suppleres af et viktualierum. Husets spiseafdeling er placeret i en karnap med store glaspartier og udgang til haven, som giver en følelse af at være integreret med havens hyggelige miljø.

Husets i alt fem værelser ligger godt fordelt i to afdelinger af huset. Forældresoveværelset har fuld skabsvæg og indgang til eget badeværelse med toilet. Herudover findes et toilet med bad og flere værelser i den anden ende af huset.

Huset er omkranset af en velanlagt have med flisebelagt terrasse, stedsegrønne planter, frugttræer, hyggelige højbede og de grønne arealer ventende lige på den anden side af hækken. Derudover findes carport 35 kvm samt udhus/redskabsrum på 15 kvm.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne harmoniske bolig, som vil imødekomme familiens behov for komfort og overskuelighed.

Sagsnummer
B2613PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
3.145.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.837
Boligareal
186
Grund
824
Carport
35
Værelser/Heraf stuer
6/5
Byggeår/ombygget
2009/
Energimærke
B
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk