Sdr. Rind Vej 127 · 8800 Viborg

Sdr. Rind Vej 127 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Udlev drømmen om dit eget idylliske landsted

Når du bevæger dig ind på den grusbelagte gårdsplads, fornemmer du hurtigt stemningen fra dengang i 1910, hvor denne firelængede gård blev opført. I dag fremstår ejendommen som et stilfuldt og charmerende landsted, som kan indfri enhver drøm om komfortabel og moderne bondegårdsidyl.

I bekvem afstand til Viborgs pulserende centrum får du her på Sdr. Rind Vej nu muligheden for at udleve drømmen om dit eget landsted. Ejendommen har status som fritidslandbrug, og det åbner op for utallige muligheder – for eksempel æg fra egne høns, hest på fold, græssende får, jagt eller måske fiskeri i bækken, der grænser mod ejendommen.

Ejendommen byder på en 195 kvm stor bolig i to plan, som gennem årene er blevet vedligeholdt og opdateret, så huset i dag fremstår moderne, men med et klassisk og stilfuldt udtryk. Her finder du bl.a. charmerende og gedigne detaljer som Dannebrogsvinduer, buede vindues- og døråbninger, fyldningsdøre og lyse plankegulve, der alt sammen bidrager til indtrykket af en karakterfuld og atmosfærefyldt bolig.

Stueplan byder på bl.a. to hyggelige værelser, badeværelse, rummeligt, klassisk køkken med spiseafdeling samt stor stue med skønt lysindfald fra de høje vinduer og den brede terrassedør, som åbner op ud til havens hyggelige miljø og udsigten over de bølgende marker.

Via det praktiske og uundværlige bryggers er der adgang til førstesalen. Her finder du to charmerende værelser med skønt lysindfald og udsigt gennem de karakteristiske vinduer, et badeværelse og et stort opholdsrum, som kan danne ramme om hele familiens fælles hyggerum.

Stuehuset suppleres af adskillige charmerende udbygninger, heraf nogle opført i kampesten, som er godkendte til erhverv. I dag er en af udbygningerne indrettet som gildesal med bar, toilet, parketgulv og hvælvinger, hvilket skaber en stemningsfuld og komfortabel ramme om familiens fester.

Lad Wulff & Partnere vise dig dette fredfyldte og stilfulde landsted, hvor du finder alle tænkelige muligheder for at udleve drømmen om din egen bondegårdsidyl.

Sagsnummer
B2612PW
Ejendomstype
Fritidslandbrug
Kontantpris
2.745.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.387
Boligareal
195
Kælder
20
Grund
55.030
Garage
17
Værelser/Heraf stuer
8/2
Byggeår/ombygget
1910/1992
Energimærke
E
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk