Lyngdalen 12 · 8800 Viborg

Lyngdalen 12 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Vinklet til en energivenlig fremtid

Nogle ønsker det helt firkantet. Andre sværger til det cirkulære. Mens andre igen vil have det trekantet.

I denne villa kan du få det hele på én gang, da de klassiske parcelhuslinjer fra 1961 er blevet tilført nye arkitektoniske linjer fra 1985 – og siden endda opgraderet yderligere i en energivenlig retning.

Villaen ligger fantastisk godt placeret i det kuperede terræn øst for Nørresø i Viborg. Netop her findes en skønsom blanding af villakvarter og skovarealer. Skråningerne med høje træer, grusvej, forskelligartet vegetation og søens nærhed giver en helt særlig atmosfære.

Villaen byder på et areal på 184 rummelige kvadratmeter. Centralt i boligen findes opholdsstuen, hvor fra der er udvidet med et nyt indgangsparti i glas, en forlængelse af stuen og en rundbuet tilbygning med soveværelse og bad – alt sammen en vellykket knopskydning på de oprindelige rammer.

Et hyggeligt køkken, et badeværelse og tre værelser i varieret størrelse giver rige muligheder for at indrette boligen individuelt. Villaen er tilmed velegnet til at have et liberalt erhverv i samklang med privaten.

Et ekstra plus ved boligen er det nyanlagte tag og det Siemens solcelleanlæg, som sælger har fået monteret på taget. Solens stråler kan skinne frit på taget og anlægget er efter den gamle ordning (nettomåler), som bringer boligen på i kategori A på energimærket. Det luner i ethvert varmeregnskab.

Tag med Wulff & Partnere til det bjergrige terræn omkring Lyngdalen og oplev en velplejet og energivenlig villa i pagt med stedets ånd og stedets fysiske omgivelser. Glæd dig.

Sagsnummer
B2477PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
3.195.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.905
Boligareal
184
Grund
1.009
Garage
20
Carport
55
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
1961/2015
Energimærke
A2
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk