Skovlunden 44 · 8831 Løgstrup

Skovlunden 44 · 8831 Løgstrup

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Gå med i lunden...

Vi kan næsten love dig, at du får lyst til at fløjte om kap med fuglene. Og måske bliver det en lille sang om kærlighed, når du ser villaen på Skovlunden 44. For her er højt til himlen, natur og marker lige uden for døren og få kilometer til Hjarbæk Fjord.

Oven i de naturskønne omgivelser kommer en beliggenhed tæt på Løgstrups faciliteter – her er stor folkeskole, daginstitutioner, butikker, et rigt foreningsliv og et stigende indbyggertal.

Denne topmoderne kvalitetsvilla ligger for enden af en lukket stikvej lige, godt hævet i det let skrånende terræn. Allerede når du nærmer dig villaen, kan du nyde synet op mod den symmetriske villa. Med de store glaspartier med overvældende loftshøjde og de udvendige, kvadratiske søjler, der giver en stemningsfuld fornemmelse af pergola, skiller villaen sig ud ude såvel som inde.

Gennemført planløsning

Villaen er opført i 2010 og er gennemført i sin planløsning og funktionalitet, så den må appellere til de fleste børnefamilier. En stilren, enkel og lys indretning, der bliver brudt af mørkegrå nuancer, går igen overalt ude såvel som inde. Ligeledes gør den gennemgående høje kvalitet, hvad angår materialer og håndværk. Her er lækre detaljer som gulvvarme overalt, Genvex anlæg og lyddæmpende loft.

Villaen på 170 kvm er opbygget med en kerne i centrum med det 65 kvm store køkken-alrum samt spise- og opholdsstue i centrum og to fløje på hver side af alrummet med værelser, badeværelser samt bryggers. I stuerne sørger de fire meter høje glaspartier for skønt lysindfald, rumfornemmelse og udsigt mod det grønne. Villaen indeholder tre lyse værelser med udgang til haven, et kontor, to lækre badeværelser og et bryggers/indgang.

Dobbeltgarage med gulvvarme

Den bilentusiastiske beboer kommer heller ikke til at mangle passende faciliteter til de firhjulede. For der hører nemlig en rummelig dobbeltgarage på 53 kvm med gulvvarme og el-porte til villaen. Derudover et redskabskur.

Villaen er omkranset af en dejlig og nem have med gode solterrasser.

Tag med Wulff & Partnere en tur i lunden og oplev en unik familievilla af høj kvalitet.

Sagsnummer
B2554PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.850.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.724
Boligareal
170
Grund
1.034
Garage
53
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår
2010
Energimærke
B