Mimersvej 2 · 8800 Viborg

Mimersvej 2 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Rummelig retroklassiker med vid udsigt over Nørresø

Højt hævet og godt placeret ind i det skrånende terræn i Viborgs nordby finder du en eftertragtet enklave af boliger med gennemtænkt funktionalitet. Rækkevillaerne fra 1960erne blev skabt af tidens lokalberømte arkitekter, Langvold og Nielsen.

Villaen på Mimersvej 2 er et klassisk eksempel på tidens modernistiske byggestil med stramme linjer og en funktionel indretning, der forholder sig til sine omgivelser.

Det kuperede og varierede terræn på den 1326 kvm store hjørnegrund er derfor også et af de stærke karaktertræk ved denne bolig, hvorfra der er vid udsigt over Nørresø, området ved Granadaskoven og mod Rødding. Samtidig er vi tæt på dagtilbud, skole og Viborg centrum, og områdets popularitet er derfor stadigt stigende blandt især børnefamilier.

Villa fra 1963 består af hele 310 kvm i to plan med harmonisk indretning og skønne detaljer som vinduer og døre i teaktræ, parketgulve og fransk altan. Den pladskrævende familie vil hurtigt kunne finde sig til rette, da boligen rummer mulighed for op til 8 soveværelser. Den funktionelle fordeling på de to plan giver f.eks. mulighed for at skabe en særskilt ungdomsafdeling på det ene plan og forældre- og småbarnsafdeling på det andet. Men det er også muligt at indrette sig med liberalt erhverv eller pladskrævende hobby.

Du bliver via en lille entré ledt ind i gangarealet, der fordeler til samtlige af villaens rum, herunder kælderplan/underetage i fuld boligkvalitet. Stueplan rummer tre værelser af varieret størrelse, badeværelse, gæstetoilet, rummeligt køkken med udgang til stor, lukket gårdhave og to store stuer. Fra bl.a. den største stue er der vid udsigt til Nørresø.

Underetagen rummer bl.a. flere gode værelser, badeværelse, aktivitetsrum, bryggers og selvstændig indgang.

Det kuperede terræn har skabt grobund for et velanlagt haveanlæg i tre plan med flere gode terrasser. Det store, lukkede gårdrum giver mulighed for ugeneret at nyde solen fra morgen til aften og ikke mindst den vide udsigt over Nørresø og gudekvarterets tage.

Boligen har særskilt garage på 30 kvm og carport.

Lad Wulff & Partnere vise dig en retroklassiker med vid udsigt over Nørresø og plads til storfamilien.

Sagsnummer
B2506TL
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
3.895.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.844
Boligareal
184
Kælder
155
Grund
1.326
Garage
30
Carport
32
Værelser/Heraf stuer
6/2
Byggeår/ombygget
1963/2005
Energimærke
C
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk