Toften 2 · 8800 Viborg

Toften 2 · 8800 Viborg

✕ Luk
Facade
✕ Luk
Stueplan

Er du til stuk, sjæl og charme fra 30erne?

I over 150 år har Overlund været et populært område. Først som yndet udflugtsmål for Viborgs borgere, da vejen mellem Viborg-søerne blev etableret i 1852. Siden er vandringen til Overlund fortsat, og bydelen er i dag et attraktivt boligområde tæt på skole, daginstitutioner, indkøb, golfbane, det grønne område ved Klostermarken, og, ikke mindst, med smuk udsigt ud over søerne og Viborg centrum.


Et hyggeligt levn fra 1930erne, hvor det gamle Overlund for alvor begyndte at tage form, finder vi i villaen på Toften 2. Der er her tale om en ægte murermestervilla fra 1937, som er kendetegnet ved at være bygget af gedigne materialer, der holder længe og bliver ved med at være smukke.


Villaen består af i alt 126 kvm. bolig plus kælder på 81 kvm. Stueplan er hævet, hvilket giver plads til fuld kælder med god loftshøjde. Gennem tiden har villaens ejere værnet om den oprindelige stil, og villaen har derfor bevaret mange charmerende detaljer, f.eks. forsatsvinduer, pudsede lofter med stuklister, fyldningsdøre og udskårne karme.


Du bliver ad fortrappen ført ind i villaens entré, som er villaens knudepunkt. Entréen fordeler til køkken, stuer og førstesalen. I stueplan er der to lyse stuer en suite, hvoraf den ene i dag fungerer som spisestue med udgang til terrasse. Fra spisestuen er der også gennemgang til stort, lyst køkken med særskilt spiseplads.


På førstesalen finder du badeværelse med toilet, værelse og stort soveværelse med altan. Der er lyse vægge og trægulve samt store ovenlysvinduer i flere rum.


Villaen byder på en stor, velholdt kælder med god loftshøjde, trælofter og klinker på gulv. Den rummer vaskerum, flere disponible rum i boligkvalitet og badeværelse.


Til villaen hører lukket, sydvestvendt have med afskærmet, flisebelagt terrasse, drivhus samt garage på 30 kvm, opført i træ.


Villaen er et rigtig godt bud på et charmerende begynderhus for den lille familie, der ønsker at bo tæt på centrum i et veletableret villakvarter med børnefamiliens bekvemmeligheder inden for rækkevidde.


Lad Wulff & Partnere vise dig en rigtig 30er-perle i det gamle Overlund.

Sagsnummer
B2535PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
1.445.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.916
Boligareal
126
Kælder
81
Grund
745
Garage
30
Værelser/Heraf stuer
4/2
Byggeår/ombygget
1937/2000
Energimærke
D
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk